Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - Met het nieuwe bestemmingsplan Kerkelanden pakt wethouder Lon Jooren-van der Boor (VVD) allerlei aanbouwmogelijkheden af van de bewoners van Kerkelanden. Hier zijn enkele situaties met foto erbij....

In mijn vorige stukje liet ik u al zien, dat garages, entrees en met vergunning gereal...

Continue Reading...

HILVERSUM - Het lukt wethouder Lon Jooren-van der Boor maar niet om een bestemmingsplan voor Kerkelanden op te leveren dat klopt. Ook in de derde versie worden bestaande rechten van bewoners afgepakt....

Het ging al een paar keer mis. In februari kwam de eerste versie van het bestemmingsplan in de...

Continue Reading...

HILVERSUM - Hart voor Hilversum wilde het wel eens uit de wereld hebben: voldoet Dierenasiel Crailo nu wel of niet aan de wettelijke eisen voor zwerfdierenopvang?

Er is al heel wat over geschreven en beweerd: voldoet dierenasiel Crailo aan de wettelijke eisen van het Honden- en Kattenbesluit?

We...

Continue Reading...

HILVERSUM - Raadsel: Achter je huis met tuin wordt een bedrijfshal omgebouwd tot 6 appartementen. De brandweer is ertegen, want ze kunnen er niet komen. Wordt de bouwvergunning verleend?

Antwoord: Ja, de vergunning is verleend.

Daarna hebben de bewoners van het huis en vele andere buurtbewoners...

Continue Reading...

HILVERSUM - Wethouder van der Want (D66) wil de zwerfdieren niet meer opvangen bij ons dierenasiel in Hilversum, maar wil de dieren naar Amersfoort vervoeren. Dit blijkt duurder te zijn dan tot nu toe bekend gemaakt.

Op verzoek van Hart voor Hilversum heeft de wethouder eindelijk alle stukken open...

Continue Reading...