Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - Met 8 mensen uit het Gooi waren we maandag 20 januari aanwezig bij de commissie Mobiliteit van de Provincie. Hart voor Hilversum, Hart voor Blaricum, de Vituswijk en Vereniging Bijvanckpark spraken in. Luid en duidelijk hebben we het uitgelegd. Maar of ze luisteren?

Continue Reading...

HILVERSUM - Deze maandagmiddag zullen 5 mensen van Comité Busbaan Nee afreizen naar het provinciehuis in Haarlem om te voorkomen dat de statenleden 118 miljoen gaan besteden aan de aanleg van een onnodige busbaan. Steun ze!

A.s. maandagmiddag 20 januari staat HOV het Gooi op de agenda van commissi...

Continue Reading...

HILVERSUM - Na het uitgebreide artikel hier op Dichtbij over de stunt van de provincie en een oproep van Hart voor Hilversum aan wethouder Erik Boog, "Let op uw tellen, de provincie past het contract wèl aan!", heeft het college een heldere brief gestuurd....

In de brief staat onomwonden dat de ge...

Continue Reading...

HILVERSUM - De gemeenten Huizen, Eemnes, Laren en Hilversum zouden alleen een vaste bijdrage hoeven te betalen voor de HOV-busbaan. Zo heeft men ingestemd. En nu opeens, midden in de kerstvakantie, hevelt de Provincie de financiële risico's even slinks over naar de gemeenten...

In de gemeenteraden...

Continue Reading...

HILVERSUM - Gisteren kwam de uitslag van de rechtszaak die dierenasiel Crailo had aangespannen tegen de gemeente Hilversum: het dierenasiel heeft gewonnen!! De gemeente Hilversum moet de zwerfdierenopvang tot 1 januari 2016 bij dierenasiel Crailo laten.

De rechter maakte er korte metten mee: als e...

Continue Reading...